Linkit

http://siltajoensirkus.blogspot.com/ Sirkuksen tirehtöörinä toimiva Marianne otti kotitilan rouvan siipiensä suojaan, kun aloimme haaveilla eläimistä. Blogissa on valtavasti tietoa kanoista ja viiriäisistä. Suosittelen lämpimästi tutustumaan, vaikka et ehkä itsellesi kanoja aiokkaan ottaa.

https://siltajoensirkus.mycashflow.fi/ Edellä mainittu Marianne on yleisön pyynnöstä ja suuresta tarpeesta perustanut nettikaupan kana-, viiriäis- ja kanitarvikkeille. Tuote-esittelyissä on myös käyttövinkkejä. Jokainen tuote on käytännössä testattu ennen myyntiinottoa.

http://ruohonjuuritaso.com/ Ruohonjuuritaso on yksi Suomen suurimmista kaninlihaa myyntiin tuottavista kaniloista. Kanilan emäntä Piia on kehitellyt kotimaisen tuotantokaneille suunnitellun rehun, joka soveltuu myös lemmikkikaneille. Myös kotitilan kanit mutustavat kyseistä pellettiä erittäin hyvällä ruokahalulla.

http://www.kumpulankanitila.fi/ Kun aloimme haaveilla kaneista, tuotantokanipuolta meille valoitti toinen kasvattaja, joka lasketaan suomen suurimpiin kaninlihaa myyntiin tuottavista kasvattajista. Jonna tekee upeaa työtä jakamalla kokemuksiaan uutterasti ja kouluttamalla muita kanikasvattajia tuotantokanipuolelle. Jonnalla on myös angoroita ja häneltä on meille tullut angoralinjamme kantaisät.